top of page
Blue Hydrangeas

Pihasuunnittelu ja viherpalvelu

Oikea kasvi oikeassa paikassa! Kuulostaa helpolta vaan ei aina ole sitä. Anna ammattilaisen auttaa. Kukka-Valpuri on Sinua varten.

 

Ota yhteyttä niin kerron kuinka voin olla avuksi.

Yrityksestä

Olen Anneli Blom, nimi yrityksen taustalla.

Kukka-Valpuri syntyi neljätoista vuotta sitten pitkän unelmoinnin seurauksena. Kiinnostukseni luontoon, kasveihin ja estetiikkaan heräsi jo lapsuudessa. Kesät kuluivat usein Keski-Suomessa suopursuja nuuhkiessa ja tupasvilloja poimien.
Yrittäjyyteen minua kannusti mahdollisuus tehdä töitä itselleni tärkeiden asioiden parissa ja oppia koko ajan jotain uutta. Olenkin saanut toteuttaa monipuolisia, mielenkiintoisia ja innostavia projekteja.

 

Kukka-Valpuri on toiminut vuodesta 2007. Yrityksessä on tapahtunut muutoksia vuosien varrella mutta halu tarjota laadukkaita viherpalveluita on edelleen toimintamme perusta.

Palvelut

 Onko pihallasi kaikki kunnossa vai kaipaatko apua? Kaikki alkaa suunnittelusta. Pihasunnitelma voidaan laatia juuri siinä laajudessa kuin toivot. Teemme myös pihan hoito- ja kunnostustöitä yli vuosikymmenen kokemuksella. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri Sinun tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus.

pihasuunnitelma osa 2-1.jpg

Suunnittelupalvelut

Viherrakennus

20151011_085102.jpg

Hoitotyöt

Ota Yhteyttä

Kysy, kerro, anna palautetta. Autamme mielellämme.

Phone:

044 5001978

  • facebook
Koti: Contact

Kiitos viestistä!

bottom of page